sunnuntai 11. marraskuuta 2012

good vibrations


Elikkäs tällä hetkellä fiilis on ihan jees. En ole tehnyt viikonloppuna muuta kuin käynyt nyt molempina aamuina salilla, mutta kyllähän se piristää. Nyt on kuulkaa testattu spinningit ja bodyshaket ja kaiken maailman hommat enkä ole edes kuollut vielä. Tuonne yhdelle salille oli siis tuommoinen kahden viikon kokeilujakso 10e ja keskiviikkona menin ekaa kertaa sinne. Kuulemma on epätavallista, että sinne tulee joku, joka ei puhu ollenkaan hollantia, heh. Tajusin sitten keskiviikkona vähän ennen lähtöä, että niin, sehän tarkoittaa myös sitä, etten välttämättä ymmärrä noilla tunneilla mitään. Meinasin jättää menemättä kun sain päähäni kuvan itsestäni sekoilemassa ja nolaamassa itseäni siellä kaikkien hollanninkielisten megakuntoilijoiden keskellä, mutta jostain revin rohkeutta ja menin kuitenkin. Onneksi! Ohjaajat on olleet tosi ymmärtäväisiä ja kaikki on erikseen tunnin jälkeen tulleet sanomaan, että good job :D Hyvin ymmärtää ohjeet äänenpainosta ja kehonkielestä, tai sitten vaan ihan rehellisesti matkii mitä muut tekevät. Ja taas satiin rasti ruutuun asioissa, joita en koskaan normaalisti tekisi. Tai aika montakin oikeastaan.

Torstaina menin sitten myös Tivoliin kaljanjuontipuuhiin (aivan vituiksi monellakin tavalla menneen) tentin jälkeen. Tämä nyt ei varsinaisesti ollut niitä menestystarinoita elämässäni ja vähän perjantaina masistelin tuon illan jäljiltä. Nyt en ole enää jaksanut. Fuck it, Venom! Ja niin, tutustuin sentään pariin amsterdamilaiseen jätkään, jotka antoivat mm. vinkkejä hyvistä paikoista minne mennä ensi viikolla. Ensi viikolla jo! Tarkemmin sanottuna siis viikon päästä siellä, mutta vieras tulee jo lauantaina. Tätä on odotettu.

Huomenna alkaa uusi jakso koulussa. Taas tuollaisia ihania kahden luennon päiviä, jolloin ensimmäinen luento on klo 9 aamulla ja seuraava alkaakin sitten vasta joskus kolmelta iltapäivällä. Menen myös illalla yhteen baariin singer songwriter open mic -hommaan. Ihan yleisöksi siis vaan 8) Mutta vähän kivaa, en ole koskaan ollut. Tapaan myös yhden kaverini poikaystävän sekä muitakin tyyppejä, joita en ole koskaan tavannut. Yritän vaikka ottaa kameran mukaan, että saa tännekin jotain järkeviä kuvia joskus.

Ai niin, rupesin tässä muutama päivä sitten leikkimään tuolla tumblr:lla. Onko teillä kellään siellä blogia? Kai noita blogeiksi sanotaan? Omani löytyy tuolta. Ihan hauskaa puuhastelua tuo random kuvien postailu.

Ei kommentteja: