keskiviikko 7. marraskuuta 2012

in your face elämä!

Niin että aloitin tänään tuon "tee päivässä yksi asia, jota et muuten tekisi" -kampanjan ja kuinka ollakaan, sain tämän käyntiin! Elikkäs tänään kävin juoksulenkillä (woah) SATEESSA! Okei okei, näiden tempausten varsinaisesti piti edistää mun sosiaalisia kontakteja ja päästä eroon niihin liittyvistä peloista, mutta tämä nyt edisti ainakin omaa hyvinvointiani. Ja ehkä tämä tämmöinen lenkkeily edistää itsevarmuuttani ja näin ollen sosiaalisia kontakteja pidemmällä tähtäimellä. Että HÄHÄÄ vaan!

Oikeasti mun piti leipoa brownieseja näille samaa keittiötä käyttäville tyypeille, mutta hain vaan hätäpäissäni lähikaupasta tuon valmisjauheseoksen ja huomasin kotona, että leivontaan tarvitsee veden lisäksi myös voita. En kehdannut/jaksanut lähteä enää kolmatta kertaa saman päivän aikana kauppaan, joten leipomiset jää huomiselle. Mutta ainakin on huomiselle tehtävä jo valmiina. Lähetin myös tänään yhdelle kaverille viikonloppuun liittyen viestiä ja kysyin luokkakaveriani kaljalle torstain kokeen jälkeen. Ensimmäiseen en ole vielä saanut vastausta ja jälkimmäinen meni puihin, koska tyypin täytyy mennä töihin. Mutta kyllä tämä vielä tästä.

Mulle tultiin myös facebookissa juttelemaan erittäin kivalta taholta. Ehkä ehdottelen biletyssuunnitelmia myös siihen suuntaan.

Tenttihän tänään meni tietysti aivan perseelleen, mutta ei tällä hetkellä haittaa yhtään.

1 kommentti:

essim kirjoitti...

Mä otin puikot esiin ja aloin kutomaa. Vou, mitä elämää!